Tuesday, August 6, 2013

tiffany


Dont know why but i just adore her. ----> Tiffany snsd

She's able to speak english although she's a korean ( yeah you know the japanese and korean who can speak english are rarely found). And now i'm collecting her pics why oh why? haha :P I admire her smiley eyes actually. and once there was a person said that i look like her. weee isnt that a compliment? tiffany cantik kotttt xD okay dah2. haha.








aku bukan jenis suka letak caption so hehe paham je la ea. last pic tu is dalam show 'Hello Baby - SNSD".
Tiffany ni yang paling tak rapat dengan baby tu and selalu dapat title 'Worst Mom' tapi dialah yang paling caring and concern kat baby tu. cuma emm baby tu cam tak peduli dia sangat.
okay sebenarnya situasi tiffany ni sama macam aku. Bila aku suka gila kat sorang baby or budak ni, sure punyala dia takkan suka kat aku. -..-' if aku tak suka pulak, nanti dok ngendeng la kat aku (know what ngendeng is? suka ikut or rapat2 )
and one more thing, tiffany obses dengan warna pink. see? haha im not saying that im obsessed with pink. cuma if beli baju baru ke, aku akan cari pink dulu.hik3 XD

nothing left to say.  dah lama tak berblogging jadi kekok pulak. kbye :)


No comments:

Post a Comment

The Owner of This Blog;

My photo
Perak, Malaysia
Nurul Humaira' bt Zulqarnain | 12th feb 95 | Srikandi