Friday, August 16, 2013

in reality.



you've watched a lot of korean dramas? okay lets not be too specific here. just say any drama despite where it comes from. if it is a love story (which is so many nowadays) hmm inilah yang aku nak cakap.
bila bercinta memang la semuanya nampak indah kan? hahaha. skema kan ayat saya? tak kisahla.
if korang tengok drama, bila scene perempuan merajuk and lelaki tu akan effort gila pujuk.. and korang expect benda tu memang berlaku dalam realiti? come on girls wake up pleaseeee. sila berpijak di bumi yang nyata. well maybe sometimes i admit it do happens. but it's not forever haha. scene di mana kita tengok hero sanggup buat semua benda untuk wanita pujaan hati, hell yeah thats not gonna happen babe. Guys do have feelings. guys do have hearts. so they can be sensitive sometimes. nak jugak dipujuk bukan memujuk je memanjang. tapi jujur, best kan tengok drama bila hero macam effort gila pujuk heroin kasi bunga la bagai and penonton will end up like "auww so sweet" . -.-' teringin jugak macam tu kan. tapi berbalik kepada kenyataan di atas "sila berpijak di bumi yang nyata". hero jugak selalunya macam boleh detect la if heroin merajuk. which means really 'understanding' or 'sensitive' trhadap perasaan perempuan. tapi hakikatnya
TIDAKKKKKK. diorang takkan faham unless kita cerita. let say kau buat muka sedih, diorang takkan boleh detect ape masalah kau or kdg2 tak boleh detect pun kau ade masalah. dari mana aku tau?
okay aku buat research. lol. sounds funny but it's important in your relationship to take care of your loved ones heart. i'll give the url and u guys can watch it. and know what bila aku tengok video tu, rasa banyak gila terkena batang hidung weh. seriously.









credit to motoki maxted. oh i just admire him. haha.

#dahlamatakpostsobiarlaakubebelbanyak2lol

tomorrow im off to gombak. yeah class starts on monday. and it's gonna be a tough week since the schedule change. so wish me luck peeps. :))


No comments:

Post a Comment

The Owner of This Blog;

My photo
Perak, Malaysia
Nurul Humaira' bt Zulqarnain | 12th feb 95 | Srikandi