Tuesday, August 6, 2013

be brave maira.




So dah sebulan aku stop menganggur kat rumah. Now i'm officially International Islamic School student. Cheers for it xD haha. Okay firstly ambil a-level ni bukan senang. if nak further study kat uk at least dapat 3A. sebab tu kpm suruh ambil 4 subject so if satu subject kantoi boleh la top up kan. I'm talking about medic here. nak amik medic memang macam2 kena amik prhatian. utk IELTS pulak kena lepas band 7.5.
Okay markah penuh Ielts is 8. huuuu *tarik nafas
sesak weh nak fikir. and dekat IIS ni everyweek wajib ada satu kelas public speaking. ahaahaa aku bukan jenis suka bercakap kat depan. like a debater huh? not my type. aku ni dahla writing macam ape nak suruh aku speaking pulok kat depan. haigooooo. *geleng2
so aku pun dedicate kat diri sendiri lagu ni. "Brave"
aku tau semua perkara ada hikmahnya. and ada hikmahnya aku masuk iis ni. untuk jadi seorang muslimah yang lebih baik. well environment sana sangat bagus. and kawan2 aku alhamdulillah baik2. so in shaa Allah, aku akan cuba jadi macam diorang.
so inilah ceritera aku selama sebulan. baru sebulan bhai. aku akan hidup 2 tahun kat sana in shaa Allah. do pray for me :)

No comments:

Post a Comment

The Owner of This Blog;

My photo
Perak, Malaysia
Nurul Humaira' bt Zulqarnain | 12th feb 95 | Srikandi