Monday, June 24, 2013

random.




subhanallah. aku dah banyak kali rasa macam ni. dan ini yang memang menyedarkan aku.
this is a random post. spontan je rasa nak taip semua ni.
tiba tiba aku teringat balik saat2 getir aku nak hadapi spm. if nak tau la kan, aku time tu tak focus.
i mean aku study and aku punya effort sangat sikit if nak compare dengan orang lain.
bukan nak cakap aku pandai ke genius ke ape. tapi nak cakap Allah la yang tolong aku.
sepanjang minggu spm alhamdulillah aku merajinkan diri balik ke dorm untuk solat dhuha selagi aku sempat.
and pagi pagi aku akan bangun awal nak tahajud. bila tak tahajud aku akan rasa risau and cuak sangat takut tak boleh buat exam.
sebenarnya thanks to a friend of mine. dia yang cakap macam ni kat aku

Aku: weh aku cuak doe nak exam. gilak ah rasa macam tak prepare lagi.

Dia: Maira, kau fikir macam ni je. usaha kau selama ni dah cukup. kau dah belajar dua tahun. sekarang tinggal doa and tawakal je.

Allah yang tolong aku selama ni. dan sekarang aku macam dah lupa diri.

Astaghfirullahalazim.



No comments:

Post a Comment

The Owner of This Blog;

My photo
Perak, Malaysia
Nurul Humaira' bt Zulqarnain | 12th feb 95 | Srikandi